قیمت سکه و ارز
۱۳۹۲/۰۵/۲۳ - ۱۲:۰۷
رئیس اتحادیه مشاوران املاک کشوری:

قیمت مسکن کاهش یافت/ پیش بینی ادامه کاهش قیمت ها طی ماه های آینده

عرضه و تولید مسکن تاثیر صددرصدی به بازار مسکن دارد و همچنین با توجه به ارائه تسهیلات مسکن ، روند رو به کاهشی قیمت ها ادامه خواهد داشت.

قیمت مسکن کاهش یافت/ پیش بینی ادامه کاهش قیمت ها طی ماه های آینده
به گزارش «سراج24»، مصطفی قلی خسروی با بیان اینکه افزایش تحریم ها موجب افزایش حباب های بانک مسکن می شود افزود: در حال حاضر بازار مسکن 20 درصد حباب دارد که تاکنون 7 درصد آن ترکیده است.
 
وی ادامه داد:با برنامه ریزی های صورت گرفته 7 درصد دیگر از حباب های بازار مسکن می‌ترکد و تثبیت در این بازار حاکم می‌شود.
 
رئیس اتحادیه مشاوران املاک کشوری با اشاره به اینکه آزاد شدن خرید و فروش مسکن مهر نقش موثری در بازار داخلی مسکن دارد افزود: آزاد شدن اسناد مسکن مهر زمینه پر رونق شدن بازار مسکن می‌شود.
 
خسروی در ادامه تصریح کرد: عرضه و تولید مسکن تاثیر صددرصدی به بازار مسکن دارد و همچنین با توجه به ارائه تسهیلات مسکن ، روند رو به کاهشی قیمت ها ادامه خواهد داشت.
 
اشتراک گذاری
نظرات کاربران
capcha
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۳۲۴
آخرین مطالب
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••